Marlou over haar stage bij The Privacy Officers

Ik heb vier maanden stage gelopen bij The Privacy Officers. Tijdens mijn studie is het privacyrecht niet aan bod gekomen. De AVG kwam vaak in het nieuws, dus ik had er al wel over gehoord. Het privacyrecht sprak mij aan, dus leek het mij zeer interessant om mij hier in te verdiepen. Dat kon dan ook heel goed tijdens mijn stage bij The Privacy Officers.

Leuke en leerzame opdrachten
In vier maanden tijd heb ik veel geleerd over het privacyrecht. Ik heb tijdens de stage juridische onderzoeken uitgevoerd, blogs geschreven, presentaties gegeven en allerlei overeenkomsten opgesteld. Daarnaast mocht ik ook bij de interne vergaderingen aanwezig zijn en een enkele keer mocht ik zelfs mee naar klanten.

Ook aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
Voordat mijn stage begon, moest ik persoonlijke leerdoelen opstellen. Gedurende de hele stage hebben we daar aandacht aan besteed. Tijdens de stage kon ik dus ook groeien op persoonlijk gebied. Bij The Privacy Officers word je serieus genomen en mag je meedraaien als teamlid. Ik voelde mij dan ook betrokken bij de dagelijkse gang van zaken. Kortom, de stage is een zeer leuke en leerzame periode geweest voor mij. Mijn kennis van het privacyrecht is in korte tijd verbreed.

Prettige sfeer
Naast dat ik veel heb geleerd was er ook tijd voor gezelligheid. Ik heb een zeer prettige sfeer ervaren en kon goed lachen met het jonge en gedreven team. Bedankt voor de leerzame periode!

Wil jij ook stage lopen bij ons? Ga naar onze stagevacatures!

Terug naar overzicht