AVG-cursus door het hele land

Klaar voor de nieuwe Privacywetgeving?

Sinds 25 mei 2018 geldt de nieuwe Privacywetgeving, ofwel de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Om ervoor te zorgen dat jouw organisatie klaar is voor de nieuwe AVG, volg je heel gemakkelijk de AVG-cursus van The Privacy Officers. Alles wat jij moet weten én kunnen om met jouw organisatie te voldoen aan de nieuwe Privacywetgeving, leren wij je in onze cursus. Zelfredzaamheid staat centraal: wij leggen het uit, jij gaat (samen met ons) aan de slag. Middels onze eigen, unieke Privacy Boxx leer je meteen de theorie stapsgewijs toe te passen in de praktijk.

Locaties door het hele land

We geven onze AVG-cursus op locaties door het hele land én op heel veel verschillende momenten. Dit zorgt ervoor dat er altijd wel een locatie bij jou in de buurt is, waardoor je de cursus kunt volgen wanneer het jou uitkomt.

In-house of op zelfgekozen locatie

Zit er geen datum of geschikte locatie voor je bij? Wil je de AVG-cursus van The Privacy Officers in-house laten geven of op een zelfgekozen locatie? Dat kan! Neem contact op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Stap nu in

Geen zorgen meer over de AVG. Voorkom boetes of reputatieschade en schrijf je in voor onze AVG-cursus.