Stagevacatures

Stage privacy

The Privacy Officers is altijd op zoek naar goede kandidaten met een aantoonbare affiniteit voor het privacyrecht. 

Ben jij het juridisch talent dat wij zoeken? Zie jij jezelf deel uitmaken van een jong en dynamische juridische startup? Dan zien wij jouw sollicitatie voor een student-stage bij The Privacy Officers graag tegemoet!

The Privacy Officers is een juridisch adviesbureau dat gespecialiseerd is in het privacyrecht. Wij helpen organisaties en bedrijven met AVG-compliance vraagstukken. Je draait tijdens de stage mee in de dagelijkse praktijk en krijgt de mogelijkheid om intensief betrokken te zijn bij de inhoudelijke juridische opdrachten.

Interesse?
Stuur je motivatiebrief + CV naar info@theprivacyofficers.nl en misschien nodigen we je uit voor een gesprek! Graag lezen we in jouw motivatiebrief in welke periode je beschikbaar bent.

Vragen?
Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen!


 

Stage commercieel medewerker

Ter ondersteuning van ons jonge team zijn we op zoek naar een stagiair met commerciële/marketing ervaring. Een dynamisch persoon die onze organisatie ‘next level’ kan brengen. In deze functie ben je werkzaam binnen de afdeling sales. Je krijgt de mogelijkheid om te werken binnen een jonge en dynamische startup voor verschillende toonaangevende klanten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om bijna alle facetten binnen de afdeling te leren en uit te voeren. Kortom, een brede functie met vele mogelijkheden en uitdagingen.

 Jouw belangrijkste taken:

  • Het werven van nieuwe leads en prospects;
  • Het binnenhalen van nieuwe klanten;
  • Het bijhouden van het CRM-systeem;
  • Het overbrengen van onze visie over onze diensten & producten.

Functie-eisen:

  • Je hebt kennis en affiniteit met de actuele stand van zaken omtrent IT;
  • Je hebt administratieve ervaring in programma’s als Word, Excel en Outlook;
  • Je bent communicatief vaardig, kunt uitstekend luisteren en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een professionele werkhouding;
  • Je bent nieuwsgierig en bent in staat onze visie met enthousiasme over te brengen;
  • Je bent de perfecte aanvulling voor het team van The Privacy Officers.

Interesse?
Stuur je motivatiebrief + CV naar info@theprivacyofficers.nl en misschien nodigen we je uit voor een gesprek! Graag lezen we in jouw motivatiebrief in welke periode je beschikbaar bent.

Vragen?
Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen!


 

Stage-ervaringen


Marlou Elferink 

Juridische stage

Marlou over haar stage bij The Privacy Officers
“Ik heb vier maanden stage gelopen bij The Privacy Officers. Tijdens mijn studie is het privacyrecht niet aan bod gekomen. De AVG kwam vaak in het nieuws, dus ik had er al wel over gehoord. Het privacyrecht sprak mij aan, dus leek het mij zeer interessant om mij hier in te verdiepen. Dat kon dan ook heel goed tijdens mijn stage bij The Privacy Officers.”